萨里国际学院学习中心简介
2018-09-29

东北财经大学萨里国际学院学习中心建立于2008年10月20日,位于砺金楼三楼,使用面积共175平方米,划分为藏书区、阅览区、上网区和两间自习室,为全院师生提供学习资源与学习场所,拥有独一无二的特色资源。
       学习中心藏书区拥有英文原版图书、赠书、工具书、爱心图书等藏书3127册。阅览区提供经济学、管理学、英语学习、时事类等中英文杂志、中英文报纸共39种,方便师生了解国内外的最新资讯、学科发展的最新趋势。上网区配备多媒体电脑10台,免费提供上网资源,方便师生有效、快捷地利用互联网资源。学习中心配备桌椅66套,为师生提供自主学习、案例讨论、小组作业的场所。另外,学习中心配备两台储物柜,为学生免费提供物品存放服务。
        学习中心作为萨里国际学院国际化特色的体现,未来将不断扩充规模,加强管理,更好地为全院师生服务。
        更新于2018年9月29日

Learning Center was established on 20th October 2008. Learning Center is on the third floor of Lijin Building. It is about 175㎡, dividing into several parts including Book Keeping Area, Reading Area, Internet Area and Tutorial Rooms, providing learning resources and learning facilities to teachers and students.
Learning Center currently has 3127 English original books, dictionaries and donated books. Learning Center also has 39 kinds of Chinese and English magazines and newspapers in Economics, Business, and English Study subjects. Learning Center provides 10 computers for internet surfing and several tables for studying. Also Learning Center introduces electronic locker and other facilities.
Learning Center, as the symbol of internationalization, will develop continuously and serve sincerely.
Last Updated by 29th September 2018